Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1957 και έκτοτε πρωτοπορεί στην εισαγωγή και εμπορία εργαλειών και μηχανημάτων στους επαγγελματίες. Προμηθεύει προιόντα υψηλής ποιότητας σε γκαράζ, εργαστήρια καθώς και στη βιομηχανία. Επιπρόσθετα, προιόντα χρησιμοποιούνται στην κηπουρική και υλοτομία.

Εξερετική υποστήριξη και υπηρεσίες προσφέρονται σε πελάτες με τα έμπειρα και άριστα εκπαιδευμένα στέλεχη που είναι αφοσιομένα στην επαγγελματική σχέση με τους πελάτες.


Δέσμευση

  • Τα προιόντα μας παρέχονται από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές της φήμης εργαλείων. Αυτά τα προϊόντα ποιότητας είναι διαθέσιμα τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους απαιτητικούς καταναλωτές.
  • Πολλές προσπάθειες γίνονται για να καθορίσουν μαζί σας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας σημαίνει ότι μαζί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή για τα κατάλληλα προϊόντα για την επιχείρησή σας.
  • Η δεύσμευση μας για την ικανοποίηση του πελάτη είναι μακροχρόνια. Πολλά από τα προιόντα εξοπλισμού μπορούν να λειτουργήσουν για μια ζωή με πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Αξιολογούμε κάθε άποψη του πελάτη που μας δίνεται με την κάθε επαφή και παράλληλα με τις δικές μας έρευνες, ενεργούμε.
  • Στεκόμαστε πίσω από τον εξοπλισμό μας και παρέχουμε την καλύτερη, την πιο ολοκληρωμένη μετά την αγορά εξυπηρέτηση του πελάτη.